Liveridelove

Live – Ride – Love-App

Dé gids voor de (wieler)toerist in de Vlaamse Ardennen.

DOWNLOAD NU DE GRATIS APP!

Met de steun van:

Het project van de ‘Live-Ride-Love-App’ is gefinancierd binnen het Interreg V programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees fonds voor Regionale Ontwikkeling. Meer info vind je hier!

VAN WAAR KOMT ‘LIVE  RIDE  LOVE’?

Dat komt van de baseline die onder het Centrum Ronde van Vlaanderen-logo staat. Het staat symbool voor het beleven, het fietsen, en het beminnen van Vlaanderens Mooiste en bij uitbreiding de voorjaarsklassiekers.  

#LIVERIDELOVE

Praktische gids in je achterzak

Beleef de Vlaamse Ardennen op en naast de fiets! Ontdek de mooiste bezienswaardigheden en handige tussenstops in de vorm van hotspots die op of langs jouw gekozen route liggen. Waar je terecht kunt voor fietsvoeding, een goede koffie of een heerlijk bord pasta? Wat bij materiaalpech? Waar je je kan opfrissen en achteraf op krachten kunt komen met een heerlijke Kwaremont? De app vertelt het jou.

  • Hellingen en kasseistroken
  • Eetadresjes
  • Drankpauzes
  • Monumenten
  • Mogelijkheid om fiets op te pompen

Unieke audioroutes

Laat je inspireren door wielerlegendes zoals Johan Museeuw, José De Cauwer en Nico Mattan die jou langs de traditionele, maar ook minder bekende wegen gidsen. Ze geven onderweg tips en tricks over de ideale fietspositie, informeren over de mooiste wielerhotspots en waarschuwen ook voor gevaarlijke punten onderweg. Kortom: alles staat in het teken van unieke fietsbeleving in de Vlaamse Ardennen.

  • Podcastroute (blauwe lus): José De Cauwer en Johan Museeuw geven je tips en tricks om de blauwe lus van de Ronde van Vlaanderen route tot een goed einde te brengen.
  • Kwaremattan-route: Nico Mattan is als medewerker van Brouwerij De Brabandere natuurlijk wat bevooroordeeld, maar hij laat de recreatieve fietser kennismaken met Kwaremont zowel op als naast de fiets. 😉 (coming soon!)

Spaar punten en maak kans op een leuke prijs

De liefde voor het wielrennen kan jou ook iets opleveren. Je kan punten sparen door al fietsend de hellingen en kasseien te bedwingen of in te checken bij wielerhotspots. Via die punten kan je elke maand kans maken op een leuke prijs!