Peloton Café

Het Peloton Café is dé ideale ontmoetingsplaats voor iedere wielerliefhebber. Om krampen, een appelflauwte of andere kwaaltjes te voorkomen is een tijdige bevoorrading onontbeerlijk. Vraag dat aan eender wie in het peloton. De opname van vocht, suikers, koolhydraten en eiwitten wordt verzekerd in ons Peloton Café.

We maken geen onderscheid tussen kopman of knecht, klimmer of spurtbom, enz. Flandrien of niet, iedereen wordt hier met evenveel plezier gesoigneerd! Een stevige maaltijd vóór de rit of een heerlijke dorstlesser achteraf, gezellig nakaarten over je prestaties op de fiets – wie had vandaag de beste benen? – of gewoon lekker lui naar de koers kijken? Bij ons zit je goed.

Er zijn tal van mogelijkheden voor ontbijt, lunch en koffie met gebak. Er wordt ook veel belang gehecht aan de typische streekgerechten.

Gezellig nagenieten van je groepsbezoek aan de expo of je fietsrit in groep? Vanaf 15 personen kun je kiezen uit een breed assortiment van arrangementen. 

OPENINGSUREN:

Maandag – donderdag : 10.00u-18.00u
Vrijdag – zondag : 10.00u – …

Openingsuren keuken:

Maandag – donderdag : 11u30 – 14u30

Vrijdag – zondag : 11u30-19u30 (doorlopend)

Het Peloton Café is sinds mei 2017 een trots satellietcafé van de Rapha Cycling Club. Ben je lid van die community? Kom dan bij ons genieten van een gratis kop koffie en neem deel aan onze gezamenlijke ritten. Kom meer te weten via onze Facebook-pagina, Instagram en abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de activiteiten.

SHARE
Facebook
CRVV Instagram
LinkedIn

#LIVERIDELOVE

Strava
CRVV Twitter

This post is also available in: Engels Frans