Peloton Café

Het Peloton Café is dé ideale ontmoetingsplaats voor iedere wielerliefhebber. Om krampen, een appelflauwte of andere kwaaltjes te voorkomen is een tijdige bevoorrading onontbeerlijk. Vraag dat aan eender wie in het peloton. De opname van vocht, suikers, koolhydraten en eiwitten wordt verzekerd in ons Peloton Café.

We maken geen onderscheid tussen kopman of knecht, klimmer of spurtbom, enz. Flandrien of niet, iedereen wordt hier met evenveel plezier gesoigneerd! Een stevige maaltijd vóór de rit of een heerlijke dorstlesser achteraf, gezellig nakaarten over je prestaties op de fiets – wie had vandaag de beste benen? – of gewoon lekker lui naar de koers kijken? Bij ons zit je goed.

Er zijn tal van mogelijkheden voor ontbijt, lunch en koffie met gebak.

Gezellig nagenieten van je groepsbezoek aan de expo of je fietsrit in groep?

Menukaart

Wil je ontdekken welke bevoorrading er mogelijk is? Bekijk onze menukaart!

Groepen

Vanaf 15 personen kun je kiezen uit een breed assortiment van arrangementen. 

Openingsuren

OPENINGSUREN:

Maandag – zondag: 10u – 18u

Openingsuren keuken:

Maandag – zondag: 11u30 – 14u30

Het Peloton Café is sinds mei 2017 een trots satellietcafé van de Rapha Cycling Club. Ben je lid van die community? Op vertoon van de RCC app krijg je 50% korting op een kop koffie. Kom meer te weten via onze Facebook-pagina, Instagram en abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de activiteiten.

This post is also available in: Engels Frans