Ben jij de ambassadeur die we zoeken?

We zijn op zoek naar nieuwe ambassadeurs die deze twee “coureurs” – Tom en Niels – af en toe eens aflossen tijdens hun kopbeurt. Wat we verwachten?

KOERSMINDED

Een open deur die we intrappen natuurlijk, maar het gaat verder dan zelf graag kijken naar de koers. Je straalt enthousiasme uit en wil zelf ook graag andere mensen inspireren over de Ronde van Vlaanderen en wielrennen in Vlaanderen.

BEHULPZAAMHEID EN PROACTIVITEIT

De bezoeker is de échte kopman/kopvrouw, dus je doet er alles aan om hem/haar bij te staan en te ondersteunen bij vragen. Behulpzaamheid is dus een must. Je anticipeert op een demarrage en denkt proactief. Je wacht niet tot de kopman een klop van de hamer krijgt.

STREEKKENNIS

In tijden van Google en Waze is een wandelende fietsgps heel mooi meegenomen! Dit is geen vereiste, want je kan daar zeker in groeien.  Je moet toch wel al je weg wat kennen in de Vlaamse Ardennen en bepaalde hellingen kunnen situeren.

TWEETALIG

Nederlands uiteraard, maar ook een goede kennis van het Engels is vereist. Zo kun je verschillende doelgroepen uit het buitenland te woord staan en verder helpen.

Waar je kan ingezet worden?

  • Aan de balie bij ons: mensen ontvangen, informatie geven over de fietsmogelijkheden en de shop beheren
  • Op 4 wielen: op pad met de Kobbel op bepaalde events om promo te voeren
  • Op 2 wielen: op pad met de fiets om een fietsrit te begeleiden

Ben je handig en kan je aardig aan een fiets sleutelen? We zoeken ook nog enkele vrijwilligers voor onze fietswerkplaats om tijdens piekmomenten kleine herstellingen te doen of onderhoud te geven aan onze verhuurfietsen.

Ben jij de ambassadeur die we zoeken? We bieden jou een vrijwilligersvergoeding en een inspirerende wielersfeer. 

Neem telefonisch contact (055 33 99 33) met ons op of via info@crvv.be.  Een berichtje sturen op onze social media mag ook altijd! 😉 Er staat alvast een kop koffie klaar! 

Mail ons

volunteers-vacancies
Camionette-CRVV
kop-koffie-koers